FASCINATION ABOUT غذا برای مریض

Fascination About غذا برای مریض

Fascination About غذا برای مریض

Blog Article

افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، سرطان حلق، سرطان حنجره، سرطان مری، سرطان شش، سرطان معده، سرطان کلیه، سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان تخمدان و سرطان مثانه همراه است.

عزیزم پروتئین ارگانیک میوه سبزیجات غلات کامل مثل حبوبات میتونن بخورن

متخصصین تغذیه باید بیمار را در نگهداری غذاهایی که خوردن آنها راحت تر است مثل میوه کنسرو شده، ماست، پودینگ و یا مکمل های تغذیه ای موجود تشویق کنند، زیرا این غذاها در تمام مواقع در دسترس هستند؛ بخصوص در روزهایی که بیماران با پزشکان خود قرار ملاقات داشته و یا زمانی که برای مدت طولانی از خانه بیرون هستند.

سعی کنند هر روز از انواع میوه‌ها و سبزیجات، از جمله مرکبات و سبزیجات سبز تیره و زرد تیره استفاده کنند.

کته نرم، پوره مرغ یا بوقلمون یا گوشت، سیب زمینی آب پز یا پوره سیب زمینی، آب گوشت یا آب مرغ کم چربی، هویج پخته یا کدو حلوایی پخته، ماست پروبیوتیک، سوپ پر پروتئین، پوره سبزیجات، پوره مرغ یا گوشت، حلیم، نان تست دورگیری شده، خوراک لوبیا چیتی با گوشت یا مرغ چرخ شده، خوراک عدسی با گوشت یا مرغ چرخ شده و...

- سبزیجات پخته در انواع خورشت‌ها و دورچین‌ها مانند خورشت لوبیا سبز، خورشت کدو، خورشت به، خورشت بامیه، خورشت آلو اسفناج و خورشت کرفس که به صورت پخته و بدون سرخ کردن توصیه می‌شود.

-تهیه غذا‌های نرم یا پوره برای بیماران بی اشتها یا ناتوان 

عضو شوید: آخرین اخبار کشور را در این صفحه اینستاگرام دنبال کنید لینک کوتاه: لینک کپی شد

در باستان، این دسر‌ها به عنوان یک غذای ساده و سریع در تهیه و مصرف شناخته می‌شدند. مواد اصلی مورد استفاده برای تهیه این دسر‌ها در آن زمان شامل آرد، آب، و تخم‌مرغ بود.

مغزهای خرد شده: از مغزهای خرد شده مانند بادام، گردو، و پسته برای تزیین استفاده کنید. این مغزها علاوه بر طعم، عناصر غذایی اضافی را به این دسر‌ها ارائه می‌دهند.

- وجود حداقل یک طرز تهیه سوپ مریض نوع منبع پروتئینی در وعده صبحانه الزم است.

مصرف پروتئین بیشتر استفاده ازسبزیجات محدودکردن غذاهای اماده وفراوری شده عالیه

تغذیه در طول شیمی درمانی؛ قبل و بعد از شیمی درمانی چه بخوریم؟

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Report this page